Τηλ.: 27520 59450

MERAKI ΤΟΛΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να ακούσουμε από εσάς οποιαδήποτε στιγμή! Ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω e-mail, τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα γράμμα με τις πληροφορίες επικοινωνίας στα δεξιά. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Πως να Φτασετε στο Meraki

Το Τολό βρίσκεται λιγότερο από 2 ώρες μακρυά από την Αθήνα. 2,5 ώρες από το λιμάνι της Πάτρα και 3 ώρες από το αερδρόμιο της Καλαμάτας. Οι δρόμοι είναι καινούριοι και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής ακολουθεί αυτοκινητόδρομος! Παρακαλώ δείτε την ακριβή μας τοποθεσία στον χάρτη παραπάνω και σχεδιάστε την διαδρομή σας ή απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας κατευθυνθείτε προς την Αττική Οδό και ύστερα προς Ελευσίνα. Συνεχίστε στον αυτοκινητόδρομο περάστε τα δύο διόδια και ακολουθήστε τις ταμπέλες για Τρίπολη πέρνοντας την έξοδο για Νεμέα/Ναύπλιο/Άργος/Μυκήνες και ακολουθήστε τον επαρχιακό δρόμο για Άργος καιο μετά Μυκήνες Ναύπλιο. Περάστε τους κόμβους ακολουθώντας τις ταμπέλες για Τολό και συνεχίστε στον δρόμο Ναύπλιο - Τολό. Πριν φτάσετε στην παραλία του Τολού και μετά το γήπεδο θα δείτε ότι ο δρόμος χωρίζεται, Ευθεία οδηγεί στο κέντρο του χωριού και δεξιά ξεκινά ο περιφερειακός δρόμος. Εδώ θα δείτε το Sunset Camping και μια ταμπέλα για το Meraki Apartments & Studios.
Πέρνοντας τον δρόμο δεξιά θα μας βρείτε ακριβώς εκεί. Οι συντεταγμένες μας είναι 37.529655, 22.864448.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο από το αεροδρόμιο της Αθήνας υπάρχουν συχνά δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς τον Σταθμό Λεωφορείων Κιφησσού από όπου θα πάρετε λεωφορείο για Ναύπλιο και στο τέλος ένα λεωφορείο από το Ναύπλιο για Τολό. Παρακαλώ δείτε το τοπικό site ΚΤΕΛ για τιμές και δρομολόγια

Υπάρχει τραίνο που ξεκινά από την Αθήνα και τερματίζει στην Κόρινθο από όπου θα πρέπει είτε να πάρετε λεωφορείο για Ναύπλιο ή μπορούμε να κανονίσουμε ένα ταξί εκ μέρους σας για να σας παραλάβει από την Κόρινθο (ρωτήστε μας). Δείτε τα δρομολόγια για το τραίνο από το αεροδρόμιο εδώ.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Αν επιθυμείτε να κανονίσουμε μεταφορά με ταξί εκ μέρους σας για την άφιξη ή και την αναχώρηση σας ή σκέφτεστε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Πάντα χαιρόμαστε να βοηθήσουμε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Meraki Apartments & Studios

Τολό Περιφερειακή Οδός, Τολό 21056, Αργολίδα, Ελλάδα