Τηλ.: 27520 59450

Aerial Photo of Tolo

MERAKI

Γραφικό ΤΟΛΟ

το Κοσμημα της Αργολιδας

Το Τολό είναι από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας και προσελκύει επισκέπτες από όλων τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Η αμμώδης παραλία και τα καθαρά νερά κάνουν το Τολό υπέροχο προορισμό για οικογένειες και ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ο κεντρικός δρόμος είναι γεμάτος, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες. Τo Meraki βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τον κύριο δρόμο και είναι μια ήσυχη τοποθεσία ιδανική για χαλάρωση.

  • Tolo Beach
  • Tolo Harbour

Με την υπέροχη παραλία του, οι καλοκαιρινοί μήνες βρίσκουν το Τολό γεμάτο επισκέπτες που απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα καθαρά νερά και την χρυσαφένια άμμο. Ιδανική για κολύμπι, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα, μπανάνα & ρίνγκο και καταδύσεις, με μαθήματα για αρχάριους.

Στο κέντρο του χωριού θα βρει κανείς ότι χρειάζεται για την καθημερινή ζωή, ταχυδρομείο, καθαρηστήριο, κομμωτήριο, φούρνο και σουοερ μαρκετ ενώ από το λιμάνι αναχωρούν καθημερινά κρουαζιέρες που μεταφέρουν τουρίστες στα νησιά Ύδρα, Σπέτσες και Πόρος.

Πολλοί επισκέπτες χρησιμοποιηούν το Τολό σαν βάση για να επισκεφθούν τους άφθονους αρχαιολογικούς χώρους της Πελποννήσου. Η κεντρική του τοποθεσία είναι τέλεια για μονοήμερες εκδρομής σε μέρη όπως η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, η Ολυμπία και πολλά άλλα.. αυτό σε συνδιασμό με το "μικροκλίμα" του Τολού αποτελούν ένα φιλικό θέρετρο ανοιχτό σε επισκέπτες όλο τον χρόνο.